Home : Stiri : 2008-06-05
Doriti sa primiti pe e-mail noutati de pe site? Aflati mai multe aici!

Interventia telefonica a IPS Nicolae Corneanu la dezbaterea AZEC in care ofera lamuriri cu privire la gestul sau de a se impartasi la greco-catolici

05.06.2008, Bucuresti - Greco-Catolica.org Afisari: 32542   Tipareste articol     Trimite acest articol pe e-mail
25 mai 2008 - IPS Nicolae Corneanu s-a impartasit in cadrul unei Liturghii greco-catolice
25 mai 2008 - IPS Nicolae Corneanu s-a impartasit in cadrul unei Liturghii greco-catolice

Alaturat puteti asculta interventia telefonica a IPS Corneanu de la sfarsitul dezbaterii AZEC in care ofera lamuriri cu privire la gestul sau de a se impartasi in cadrul Liturghiei greco-catolice de la biserica "Sf. Maria, Regina Pacii si a Unitatii" din Timisoara.

 

*   *   *   *

Mai multe informatii despre impartasania IPS Corneanu in cadrul unei Liturghii greco-catolice gasiti la adresele de mai jos:

26 mai 2008 - Comunicatul Memorandistilor greco-catolici referitor la impartasania IPS Nicolae in cadrul unei Liturghii greco-catolice la Timisoara: http://www.greco-catolica.org/a357-La-Timisoara-s-a-intamplat-o-minune.aspx

Reactia Patriarhiei Romane vis-a-vis de acest eveniment poate fi gasita la urmatoarea adresa: http://www.greco-catolica.org/a358-Patriarhia-Romana-face-precizari-in-legatura-cu-impartasania-IPS-Corneanu-in-cadrul-unei-liturghii-greco-catolice-la-Timisoara.aspx

Pozitia oficiala a Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica: http://www.greco-catolica.org/a359-Comunicat-al-Bisericii-Romane-Unite-cu-Roma-Greco-Catolice-referitor-la-evenimentul-de-la-Timisoara.aspx

5 iunie 2008 - Interventia telefonica a IPS Nicolae Corneanu in care ofera lamuriri cu privire la gestul sau de a se impartasi in cadrul unei Liturghii greco-catolice: http://www.greco-catolica.org/a363-Interventia-telefonica-a-IPS-Nicolae-Corneanu-la-dezbaterea-AZEC-in-care-ofera-lamuriri-cu-privire-la-gestul-sau-de-a-se-impartasi-la-greco-catolici.aspx

5 iun 2008 - Cristian Badilita: Impartasirea mitropolitului Corneanu si caterisirea bunului simt

10 iunie 2008 - Miting la Timisoara in sprijinul IPS Corneanu

20 iun. 2008 - Intalnire de sustinere a Mitropolitului Nicolae Corneanu la Institutul Intercultural din Timisoara

25 iun. 2008 - Mitropolitul Nicolae Corneanu sustinut de episcopul romano-catolic Martin Roos

27 iun. 2008 - Cristian Badilita: 12 mirari despre "cazul Corneanu"

30 iun. 2008 - Cine sunt ierarhii eretici din Romania anului 2008?

3 iul 2008 - Clerul ortodox timisorean, alaturi de IPS Nicolae Corneanu

9 iul 2008 - Decizia Sinodului BOR: IPS Corneanu si PS Sofronie au fost iertati

Alte articole asociate cu acest articol pe categorii:

Comentarii
05.06.2008 Extraodinara marturia lui IPS Corneanu de Nedumeritul
.
am stat si am ascultat cu atentie interventia lui ips corneanu si am ramas profund miscat de taria de care da dovada sa marturiseasca gestul sau cu toate ca e lovit din toate partile.

nu exagerez daca compar curajul sau de a da aceasta marturie publica in mijlocul acelor talibani ortodocsi, cu cel al episcopilor greco-catolici care nu ezitau sa-si marturiseasca credinta in mijlocul fiarelor comuniste.

eu sunt greco-catolic, insa PROMIT ca atunci cand vin la Timisoara sa asist la o liturghie celebrata de preasfintia voastra si sa ma impartasesc din mainile dumneavoastra sfinte.

iata un model de om, preot si episcop care nu se rusineaza de Evanghelie si o marturiseste.

Domnul sa va tina intru multi ani, inalt Preasfintia Voastra.

Cu toata stima,
Dumiritul
.
05.06.2008 OMUL ADEVARULUI de GRIGORE ORGHICI
HRISTOS S-A INALTAT! SARUTAM DREApta inalt preasfintia voastra! cine comenteaza gestul acestui sfant ierarh,o face cu rautate! In acel potir s-a aflat TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS!!!
05.06.2008 OMUL ADEVARULUI de GRIGORE ORGHICI
HRISTOS S-A INALTAT! SARUTAM DREApta inalt preasfintia voastra! cine comenteaza gestul acestui sfant ierarh,o face cu rautate! In acel potir s-a aflat TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS!!!
05.06.2008 Au un pastor bun, plin de Duhul lui Dumnezeu de ioanvasadi
Sa va iubiti unii pe altii asa cum v-am iubit si Eu… prin aceasta va cunoaste ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii” (Ioan 13:34,35).
Fie ca dragostea care l-a facut pe Cristos sa moara pentru omenirea în pacat sa nu ne lase în pace pâna nu v-om topi cu caldura dragostei noastre pe cei a caror inima e nepasatoare, de ghiata pentru El. Nu inimile reci ale celor din jurul nostru sunt atât de vinovate ca nu-L primesc pe Isus ca Mântuitor, ci noi crestinii ca nu avem dragostea de care vorbeste apostolul Petru când scria: „sa va iubiti, cu caldura unii pe altii, din toata inima” (1Petru 1:22).

„Ramâneti dar tari si nu va plecati iarasi sub jugul robiei.`

Domnul sa va tina intru multi ani, inalt Preasfintia Voastra.

Cu toata stima,
Pr Ioan Vasadi
06.06.2008 Pentru Nedumeritul de gelu
Si Arie si-a sustinut punctul de vedere la primul sinod ecumenic, ba chiar a venit cu un vestit filosof al timpurilor, foarte bun orator, care a sustinut aceasta erezie cu cuvinte foarte mestesugite, dar asta nu inseamna ca spunea adevarul. Intrebare: un cacat fromos ambalat este bun de mancare? Raspunsul este evident.
06.06.2008 fratie de prof.Anca Elena Costaru
"Fiti pe pace, aveti-va bine, nu va sfaditi!", spunea Andrei Saguna inainte de a muri, dorind sa-i convinga pe romani sa fie uniti si sa lase certurile pe motive confesionale sau ambitiile nebune.

Ce tot vorbesc unii de "sminteala"?de ce se cred ei mai buni?unde scrie in Biblie ca ortodoxia e mai buna decat catolicismul?nici nu existau acesti termeni pe atunci, tot omul i-a creat. IPS a considerat ca acolo este trupul si sangele Domnului, nu conteaza din ce lucruri materiale erau facute, prin Sf. Liturghie s-au transformat in Trupul si Sangele Sfinte ale Domnului. Nebuni cei ce nu pot intelege si vor monopol ortodox,este o rusine ce se intampla.

IPSCorneanu sa fie lasat in pace; gestul lui tine in brate toata Romania si pe toti fiii ei, cu dragoste, este un gest divin, cei luminati vor intelege...
06.06.2008 ne iubim in adevar de iubirecuadevarepleonasm
nu se poate ca toti sa ne "iubim" si sa zicem ca Hristos e cu noi!!si homosexualii zic ca se iubesc dar de fapt desfraneaza!!exista si desfranare duhovniceasca!eu nu cred ca Sfintii Parinti de Sfintele(sf. Spiridon,Nicolae si multi altii mari) sinoade erau in necunostinta de cauza cand au fixat dogmele!sau gasit catolicii plini de "duh si de iubire" si au mai adaugat ei niste dogme din iubire pentru lume!de aia preotii catolici prin america au molestat copii(sau dezlegat posturile+jugul de a trai in castitate)!ori tinem randuiala de la inceput ori ne dam cu cele lumesti si ne infratim cu ereticii si cu paganii si sai mahnim pe inaintasii nostri(mari sfinti Parinti)!eu nu pot sa concep ca Trupul si Sangele lui Hristos exista si la catolici si la ortodoxi in potir in acelasi timp(ori e alba ori neagra) si la ortodoxi atata timp cat canoanele ortodoxe ii arata pe catolici eretici!
06.06.2008 no comment de alex
unde scrie in Biblie a nu e bun catolicismul? iata unde: in cuvintele Mantuitorului Hristos, care spune ca cine va schimba o iota sau o cirta din lege si ii va invata asa pe altii, acela mic se va chema in Imparatia lui Dumnezeu. Sfintii Parinti s-au luptat impotriva ereziei si au lasat canoane si invataturi f clare. ele va acuza, nu noi. cum spune dictonul, mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e Adevarul.
07.06.2008 Adevarul Dragostei Lui Crhristos de Copilu
Multumesc Sfantului Spirit ca a gasit omul prin care sa exprime Adevarul Dragostei Lui Crhristos Cuvantul Lui Dumnezeu. Multumesc Inalt Pres-Sfintiei Sale Nicolae Corneanu Mitropolitul Banatului si Timisorii ca a acceptat sa Implineasca aceasta Misiune Incredintata lui de Dumnezeu.

Prin gestul faptuit prin Nicolae Corneanu, Insusi Dumnezeu A Vorbit. Gestul Acestei Sfinte Imparttasanii SPUNE mai mult decat orice cuvinte lumesti. Aceasta Sfanta Impartasanie reafirma CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
Nicolae Corneanu a primit sa fie mesagerul CUVANTULUI LUI DUMNEZEU Dupa Exemplul Sfintei Fecioare Care a primit sa fie Nascatoarea CUVANTULUI pe pamant.

Ca orice om creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, Sfanta Maria a fost inzestrata cu Vointa Libera. Daca Sfanta Maria ar fi refuzat aceasta Taina de teama gurii lumii, unde ar fi omenirea astazi? EA a ALES, in pofida tuturor temerilor sociale si religioase ale timpului, ASCULTAREA CHEMARII DOMNULUI si A PRIMIT DUHUL SFANT.

Iar in Ziua de 25 Mai a anului 2008 de la Nasterea Fiului Sau, Din Dragostea Inimii Sale, Maica noastra a tuturor, in noul Ei Lacas de PE-O GURA DE RAI, l-a Inspirat pe noul Ales AL DOMNULUI Nicolae Corneanu sa ALEAGA A IMPLINI VOIA DOMNULUI: sa faca pentru Tatal nostru Carele Este in Ceruri si pentru noi toti copii Sai, primul pas catre UNIREA Credinciosilor SAI SUB ARIPILE SALE, caci ne asteapta de aproape o vesnicie DUPA CUM NE-O SPUNE, SI UNDE ne CHEAMA PRIN FIUL SAU IISUS CHRISTOS. (-: unde vi-s, protestantilor, sa-mi spuneti numaru’ versetului? ;-)

Multumesc Inalt Prea-Sfintiei Sale Nicolae Corneanu ca Domnul l-a gasit treaz, madular viu si volnic al implinirii Voii Sale si al implinirii rugaciunilor cu lacrimi fierbinti ale OrtoDocsilor de pretutindeni.

Multumesc Dumnezeu.
09.06.2008 mi se pare ok de un crestin ortodox
Canoanele de care vobeste comentariul anterior au fost scrise inainte de 1965. Cred ca mai degraba termenul care ar trebui sa caracterizeze bisericile BO si BC este de biserici care au un grad de rudenie.

In contextul ridicarii afurisenilor reciproce, la 7 decembrie 1965, gestul mitropolitului mi se pare ok.
09.06.2008 politicaly correctness de teodor
Toti vedeti duiosia cu care este tratata aceasta migrare, absorbtie, si "venire la matca" a unui ratacit ortodox (deoarece asta inseamna unire in viziunea unor catolici, pt ca ei nu concep unirea ca intoarcere la calea originara ortodoxa). Parca nista fete de liceu privesc cu duiosie niste pui de pisica si sunt siderate cand oamenii seriosi nu se lasa impresionata de perfidia pisicilor. Sa vad cum va fi privit un catolic care vine in postura de cardinal la biserica ortodoxa in contextul in care majoritatea va saluta intoarcerea celor care s-au rupt la unirea cea dintru inceput. Si cum se vor simti catolicii cand vor realiza ca sunt aplaudati pentru ca au venit in sfarsit "la brazda", ca si cum unirea insemna evident revenirea la ortodoxie. Si toti cei care vor avea o retinere sau un punct diferit de vedere decat cel de intoarcere la ortodoxie al catolicilor vor fi etichetati ca "extremisti", "talibani" , "filomasoni", "imperialisti", sau "spalati pe creier".
09.06.2008 "Cel ce este fara de pacat sa arunce primul cu piatra" de Ioan
Desi sunt romano-catolic din mosi stramosi, iubesc ortodoxia pe care o consider pastratoarea fidela a valorilor crestine autentice dintru inceputuri. Disensiunile aparute de-a lungul timpului, culminand cu marea schisma din 1054, au fost doar consecinta interpretarilor mintii omenesti a textelor biblice. Puzderia de confesiuni mai mult sau mai putin crestine stau marturie. Consider un act necugetat acela de a incerca sa-l cuprinzi pe Dumnezeu Creatorul cu mintea cea limitata. Duelarea ideologica ce a cuprins ca o pecingine crestinismul si sufletele celor ce ar trebui sa ne conduca sufletele spre mantuire. Atat ortodoxismul cat si catolicismul au dat sfinti si martiri care au proclamat si trait iubirea. Caci mai intai de toate e dragostea. Gestul IPS Corneanu a fost cel mai ecumenic gest facut de un drept marturisitor al credintei. Restul e tacere. Il iubim pe Dumnezeu nu cu buzele ci cu fapta. Doresc si astept un gest similar din partea unei inalte fete bisericesti romano-catolice intr-o biserica ortodoxa. Atunci voi putea spune ca dorinta lui Cristos ca "toti sa fie una" s-a implinit in sfarsit.
09.06.2008 Vocatie de tradator de P.Cristian
Nicolaie Corneanu confirma ceea ce a fost toata viata: un tradator cu vocatie! Gestul sau arata dispret fata de toti cei ce au patimit pentru adevarul de credinta marturisit de Biserica Dreptmaritoare a Rasaritului. Sfantul Grigorie Palama a luptat pana la jertfa impotriva ereticilor Varlaam, Akindin si Nichifor Grigora, exponenti ai teologiei apusene eretice cu privire la harul lui Dumnezeu. Si tocmai de aceea Biserica Ortodoxa ii acorda o cinstire deosebita in Duminica a doua din Postul Mare. Intoxicat de ecumenism, Nicolaie Corneanu tradeaza cu nonsalanta Ortodoxia, asa cum alta data isi trada si vindea semenii, dandu-i pe mana Securitatii! Daca as fi fost preot slujitor aflat sub jurisdictia sa, as fi refuzat sa-l mai pomenesc la slujbele Bisericii. Ii indemn, totusi, pe toti preotii ortodocsi responsabili din eparhia sa, si care sunt convinsi de adevarul Ortodoxiei, sa se solidarizeze si sa inceteze sa se roage pentru un ierarh tradator!
12.06.2008 09.68.2008. cel ce este fara pacat sa arunce primul cu piatra. de Ioan Marinoiu
d-le ioan invers, io sunt ortodox din mosi stramosi, dar iubesc catolicii pentru ca sunt 1,2 miliarde de credinciosi. Catolicii, protestantii, neoprotestantii in ultimile 6 secole impreuna au evolutionat stiinta, cultura. Dovada USA sau Canada.

Rusia , "a treia Roma", Romania care se vrea a fi a patru Roma, sunt tari sarace si inapoiate. Se tot bate moneda ca ortodoxia este "credinta adevarata", ca catolicii s-au rupt din ortodoxie. O fi nu zic nu.

catolic = universal

Dogma catolica este lasata de Cristos dateaza din anul 67. Dogma ortodoxa infiintata de patriarhia Constantinopolului dateaza din anul 451. Nu inteleg, anul 451 este inaintea anului 67? Nu pe interpretari se stabileste un adevar ci pe date cronologice istorice.

Cat priveste romanii greco-catolici, ei in anul 1697-1700 s-au intors la credinta stramosasca a romanilor la latintate. Rangul de patriarh si Dogma ortodoxa nu este biserica Apostolica, ci biserica lumeasca "impusa cu ciomagul" in Conciliile Ecumenice, tinute la Constantinopol, Efes, Calcedon, Niceea.
"Istorie a bisericii crestine" Dr.Phillip Schaff Vol 3.cap.5. De la Wikipedia, enciclopedia libera" Crestinismul din perspectiva filozofiei si stiinta.

Inganfarile lumesti nu dumnezeiesti a rupt crestinii in doua. Primii care au aruncat cu piatra au fost bizantinii, iar acum ei vor sa-i legifereze pacatul aruncarii cu piatra.
16.06.2008 luati amnte de ortodox
EREZIE CE A FACUT NICOLAE

NU SA IMPARTASIT CU TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI CI CU OTRAVA. IMPARTASANIA CATOLICILOR NICI MACAR PAINE SI VIN NU ESTE CI OTRAVA.
16.06.2008 Prostie si rautate !!! de Anghel , crestin orthodox
Comentariile pline de prostie si rautate ale "ortodocsilor" imi provoaca o repulsie viscerala.

Ce argumente poate aduce acest "ortodox" care a tinut sa- si lase si el amprenta de scarna pe site, in afara de ragnetele lui isterice si fara nicio noima.

Tu batjocoresti sacrificiul Mantuitorului care a murit pe cruce si pentru ca tu, eu si miliarde de oameni din toate timpurile sa avem deschisa calea mantuirii, depinzand doar de fiecare daca este sau nu in stare sa mearga pe ea. Dar e greu sa mergi pe aceasta cale dupa cum o dovedesti tu si altii ca tine. Tu care ragnesti ca o fiara, pentru ca asta inseamna folosirea majusculelor, pretinzi ca te ingrijoreaza soarta ortodocsilor , asa ca mine, care vedem in crestinii de alte confesiuni fratii intru Hristos. Dar sufletul tau meschin asa cum il arata cuvintele tale nu este in stare sa simta niciun dram de ingrijorare fata de vreu semen, ortodox sau nu.

Cum iti argumentezi tu prostia enorma pe care ai postat-o pe site si pe care a-i preluat-o probabil de la Danion Vasile, pentru ca el a lansat-o primul intr-un articol delirant? Nu ai niciun argument, in afara de prostia ta si nebunia lui Danion Vasile.

Acesta care se pretinde teolog,este un individ tarat psihic, mama lui a avut probleme psihice in urma carora s-a sinucis, el insusi a dat semne de instabilitate emotionala inca din adolescenta. In stupizenia intitulata "Jurnalul convertirii" Vasile isi prezinta tulburarile psihice ca pe niste pacate, niste ispite ale diavolului, din care a iesit "invingator", asa cum pretinde el cu "ajutorul" Harului Lui Dumnezeu.

Din cauza profilului lui psihologic Vasile nici nu a fost hirotonit, desi el si-a dorit mult asta. Multi nebuni au deliruri mistice si la prima vedere sunt greu de deosebit de oamenii cu o credinta arzatoare in Dumnezeu.

Dar asa cum ne arata Mantuitorul pomul se cunoaste dupa roade , iar omul dupa faptele sale. Iar roadele tale si ale "teologului" nebun, pe care ti l-ai luat probabil ca "mentor" s-au uscat de mult pe ram din cauza, nebuniei prostiei si rautati care debordeaza din voi , si din nefericire din multi asa zisi crestini.
26.06.2008 una-alta de unu`
prost e cine sta si pierde timp citind ce posteaza toti descreieratii p`aciulea...
corneanu este eretic
punctum
cei ce doresc sa-l urmeze, liberi sint
iar tu, anghele, nu te vei ridica in veci la glezna lui danion, nici daca ai pupa o testoasa in cur, adicatelea de-ai trai 200 de ani
ia, dragutza, ia-te si de mine, ca deja ma exciti...
26.06.2008 una-alta de `unu
ptiuuu, prostia sufoca romania
dar nu inteleg, fratioare, un lucru: daca esti stupid de-a binelea, de ce nu stai, in doctoratul meu, acasa?
vrei sa molipsesti pe toti?
habar n-aveti ce e cu voi pe fata pamantului
cititi dragilor si apoi discutam
va e clar?
hai, contraziceti-ma...
04.07.2008 pentru "Anghel" de un frate
frate, imi pare rau ca te-ai intristat si tulburat la spusele celorlalti si ca nu iti place verticalismul cu care de multe ori teologii pastreaza dogma bisericii. Este necesar acest verticalism desi la prima vedere pare crud. Nu ma refer la D. Vasile ci la Sfintii Parinti care au fost de neclintit in pastrarea dogmei ortodoxe. Eu cred ca daca esti un om cinstit si sincer asa cum pari dupa spusele tale si cauti Adevarul, Dumnezeu va face in asa fel incat sa il gasesti.
04.07.2008 ... de un frate
si sa sti ca daca cineva il iubeste cu adevarat pe fratele lui ii spune ca este bolnav daca este, nu ii spune ca nu are nimic si invoca dragostea frateasca. Asa ceva face ecumenismul. Noi trebuie sa ne iubim cu totii indiferent de faptul ca suntem ortodocsi sau alte confesiuni dar dragostea trebuie sa mearga pana acolo unde ea nu te desparte de adevarata credinta. Daca acea asa zisa dragoste te face sa zici ca "e, toti suntem la fel, ortodocsi, catolici, protestanti, nici o diferenta de credinta, sa ne iubim unii pe altii ca asta a spus Hristos" te indeparteaza de la adevarata dragoste care este intru adevar. Adica sa sti care este Adevarul si prin acest Adevar sa-i iubesti pe toti indiferent de confesiune, religie, etnie, sau natie. Cu totii suntem pacatosi, cu totii avem diferite probleme, nu este mai bun un ortodox decat un catolic sau invers. Adica nu tine de aceasta bunatatea. Toti oamenii au fapte bune sau rele dar credinta adevarata si intreaga care te duce la Dumnezeul crestin este ortodoxia si in ea se gasesc toate in deplinatatea harului. Nu ii lipseste nimic. Si prin aceasta ma refer la invatatura si slujirea bisericii ortodoxe. Despre celelalte biserici nu putem sa stim in ce masura sunt despartite de Adevar si in ce masura au Adevar. Noi judecam in interiorul bisericii in care stim ca este deplinatatea harului si nu ne mai trebuie sa ne uitam in afara. Avem tot ce este necesar pentru mantuire. Asa credem noi ortodocsii. Si mai credem ca Dumnezeu nu lasa sa se nasca pe pamant oameni doar pentru a "inteti focul iadului", adica pentru cei care sunt in afara bisericii credem ca Dumnezeu nu ii va lasa, indiferent de credinta ratacita pe care o au sau chiar daca sunt pagani. Fiecare om are intiparita in el legea firii sau vocea constiintei, care ii spune daca a facut ceva rau sau nu. Astfel avem nadejde pentru toti care vor binele si cauta sincer.
04.07.2008 in continuare de un frate
cateva lucruri despre istoria bisericii universale si ortodoxe pe http://www.youtube.com/watch?v=udEQk18PV6U&feature=related
07.01.2009 Canoane de Gabrielis_crestin_ortodox
Sfintele canoane vb foarte clar.Preotii sau ortodocsii care se impartasesc cu cei care s-au departat de Hristos sa fie anatema.Sfantul Sinod a fost foarte indulgent.IPS Nicolae trebuia sa fie excomunicat din BOR,dar cum Daniel este un mare ecumenist...nu s-a intamplat acest lucru.Daca ne gandim mai bine...doar BO a pastrat biserica lui Hristos nealterata,si deci numai in BO peste Sfintele Daruri se pogoara Sfantul Duh.Precizez ca sunt ortodox.Doamne ajuta!
Posteaza comentariu
Nume sau nick-name:*
Adresa de e-mail:*      
Titlu comentariu:*
Comentariu:*
* - toate campurile sunt obligatorii

Versetul Zilei
Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea si portile iadului nu o vor birui. Si tie iti voi da cheile imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant legat va fi legat si in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant dezlegat va fi si in ceruri. (Mt. 16, 18-19)
Abonament:
Stiri aleatorii
15.06.2013 Scrisoare deschisa catre Biser...
Scrisoarea alaturata a fost trimisa de pr. Cristian Sabau, rectorul Seminarului Teologic Greco-Catol... citeste »

28.11.2013 Biserici greco-catolice recupe...
Nota: daca aveti date despre o biserica greco-catolica dupa Revolutie va rugam sa postati un comenta... citeste »

M E M O R A N D U M
catre Statul Roman
al credinciosilor
greco-catolici
din Romania
si din intreaga lume
3771404