Home : Stiri : 2008-05-19
Doriti sa primiti pe e-mail noutati de pe site? Aflati mai multe aici!

La Ungheni Biserica Ortodoxa Romana continua stergerea urmelor romanismului din Transilvania

19.05.2008, Ungheni, MS - Greco-Catolica.org Afisari: 8676   Tipareste articol     Trimite acest articol pe e-mail
19 Mai 2008 - Turnul bisericii greco-catolice din ?Ungheni demolat de Biserica Ortodoxa Romana
Poza 4 din 5
19 Mai 2008 - Turnul bisericii greco-catolice din Ungheni demolat de Biserica Ortodoxa Romana

Astazi, luni, 19 martie 2008, Biserica Ortodoxa Romana a continuat procesul de demolare al bisericii greco-catolice din Ungheni.

Ce nu a reusit Imperiul Austro-Ungar sa opreasca in construire, ce nu au reusit trupele hortyste de ocupatie, care au distrus turnul bisericii cu tunul, desavarsesc acum vajnicii nostri ortodocsi. Asta da Biserica Nationala...

*   *   *   *

Alte fotografii cu diferitele stagii alte demolarii bisericii greco-catolice din Ungheni gasiti la adresele:

http://www.greco-catolica.org/a352-Biserica-Ortodoxa-Romana-continua-demolarea-bisericii-greco-catolice-din-Ungheni.aspx

http://www.greco-catolica.org/a342-Biserica-Ortodoxa-Romana-a-inceput-demolarea-bisericii-greco-catolice-din-Ungheni-Mures.aspx

Comentarii
19.05.2008 de astazi nu mai fac parte din Biserica Ortodoxa de mihai campean
am 25 de ani , m-am nascut ortodox si sunt interesat sa-l cunosc pe Dumnezeu . Am citit din scrierile Sfintilor Parinti , Sfanta Scriptura , si alte carti duhovnicesti .

vazand aceste dispute intre ortodocsi si greco-catolici m-am tot rugat Domnului sa ma lumineze de partea carora e dreptatea . Sincer sa fiu nu pot sa inteleg aceasta atitudine a Bisericii Ortodoxe . Pe la toti preotii si calugarii pe la care am umblat cu dorinta de a ma ajuta sa ma apropiu de Dumnezeu nu am gasit cuvinte de suflet , ci doar de ura la adresa catolicilor si a altor culte .

sunt devastat de ceea ce vad. Am in fata modelul sfintilor Parinti din Pateric si alte scrieri sfinte ,si nu-l gasesc nicaieri la cei care astazi se bat in piept ca sunt mari ortodocsi ,dar de fapt urasc mai rau ca paganii .

pentru toti cei care ma cunosc, declar public astazi ca nu mai fac parte din Biserica Ortodoxa . O biserica care predica si practica atata ura , chiar si impotriva celui mai mare dusman al ei , nu cred ca-l mai are pe Hristos.

ma voi ruga Domnului sa-mi calauzeaza pasii spre o Biserica care intr-adevar il predica pe Hristos si pacea Sa .

mihai campean
20.05.2008 Cata vreme esti botezat inca faci parte din Biserica Ortodoxa de giovaninho22
Totusi, inainte sa renunti la o Biserica, trebuie sa fii hotarat incotro te indrepti. Poti sa fi ateu sau poti sa urmezi o alta invatatura. Dar, inainte sa renunti, trebuie sa stii ce vrei, astfel risti sa te invarti intr-un cerc vicios. Cerceteaza istoria, priveste faptele, dar nu te lasa ispitit de aparente. Vezi cine sunt cu adevarat Biserica Catolica si Biserica Grego-Catolica!
20.05.2008 Ce manipulare perfida in cel mai pur si viclean stil maghiaro-iezuit! Halal crestini mai sunteti ! de Ion Ardelean
Ce manipulare perfida in cel mai pur si viclean stil maghiaro-iezuit! Halal "crestini" mai sunteti fariseilor papistasi adevarati lupi imbracati in blana de oaie!
Nu v-ar fi rusine blestematilor sa umblati numai cu fitile, zazanii, provocari si cioara maghiara vopsita!

Intai un fanatic descrierat arunca soparla cu "ortodocsii care fac si dreg", mintind si prezentand imaginii deformate pentru dezinformare, apoi vine un altul si arunca alta soparla si fitil cum cica ar renunta la ortodoxie, si la sfarsit vine papistasul care da de gol prozelitismul fariseistic, viclean, ipocrit si murdar papist si cica il indeamna pe celalalt sa intre in randul papistasilor.
Iata adevarata fata a fariseismului papist a lupului imbracat in blana de oaie!
20.05.2008 Pentru "Ion Ardelean"... de Pr. Chris Terhes
Dumneata vorbesti de "manipulare" care scrii sub diferite nume si scuipi cu injurii simtindu-te protejat - crezi - in spatele anonimatului?

Te miri ca pleaca oamenii din BOR cand vad atata ura.

Daca se citeste cu atentie mesajul al doilea, se poate vedea ca recomandarea lui "giovaninho22" este ca Mihai sa nu se lasa ispitit de aparente si sa intre in Biserica (Greco-)Catolica. Trebuie sa fii rau orbit de ura sa nu vezi realitatea...

Pr. Chris.
20.05.2008 va rog banati-l pe acest ion ardeleanu de misu
parinte,
va rog nu-i mai lasati comentariile acestui "ion ardeleanu". sunt ortodox, nu am nimic cu nimeni, dar sunt scarbit de mesajele acestui individ. nu cred ca e ortodox si in nici un caz nu reprezinta biserica noastra ortodoxa.
20.05.2008 va rog banati-l pe acest ion ardeleanu de misu
parinte,
va rog nu-i mai lasati comentariile acestui "ion ardeleanu". sunt ortodox, nu am nimic cu nimeni, dar sunt scarbit de mesajele acestui individ. nu cred ca e ortodox si in nici un caz nu reprezinta biserica noastra ortodoxa.
22.05.2008 necunoastere sau semidoctism de PROF.GRIG ORGHICI
CEL CE AFIRMA CA A FOST BOTEZAT,,ORTODOX" GRESESTE CACI AM FOST BOTEZATI CRESTINI,IN NUMELE TATALUI,AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH SAU SPIRIT.URA IMPOTRIVA BISERICII GRECO CATOLICE,IMPOTRIVA UNIRII CU ROMA,A FOST,SI ESTE INSUFLATA IN SUFLETELE FRATILOR ORTODOCSI DE CLERUL LOR CEL AVID DE BANI,CARE DESII CUNOASTE ADEVARUL ,PREDICA MINCIUNA!LA CRESTINUL LA CARE CUVANTUL POPII E MAI PRESUS DE BIBLIE,PE CARE N-a citit-o,ISTORIA NU O CCUNOASTE,SAU O IGNORA,NEADEVARUL ARE GUST DE ADEVAR!
Posteaza comentariu
Nume sau nick-name:*
Adresa de e-mail:*      
Titlu comentariu:*
Comentariu:*
* - toate campurile sunt obligatorii

Versetul Zilei
Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea si portile iadului nu o vor birui. Si tie iti voi da cheile imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant legat va fi legat si in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant dezlegat va fi si in ceruri. (Mt. 16, 18-19)
Abonament:
Stiri aleatorii
12.11.2013 Interviu cu ultimul supravietu...
"Protopopul ortodox a venit cu un registru si l-a pus pe masa: «Cine trece la ortodocsi, e liber. ... citeste »

09.06.2013 Vicepresedintele PDL Ioan Olte...
Deputatul si vicepresedintele PDL Ioan Oltean a avut o noua conferinta de presa in care si-a apara... citeste »

M E M O R A N D U M
catre Statul Roman
al credinciosilor
greco-catolici
din Romania
si din intreaga lume
3774015